Chalet La Clusaz

Simplicity and authenticity
Chalet La Clusaz

This light-filled chalet in La Clusaz was designed to be functional rather than ostentatiously luxurious, and softened with pale blond wood and the ingenious use of  open louvres for an airy, light feeling throughout.

Light-coloured stone adds to the spacious effect and plenty of invisible storage spaces helps reinforce this openness even though space is limited.

Children can play without damage or nuisance in the rooms upstairs for young holidaymakers while adults relax in the main living area below.

The chalet is easy to maintain and the materials, the layout and the decorative elements ensure that family and guests of all ages can enjoy their stay in any season whether indoors or in the spa pool in the dazzling mountain surroundings.

Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz
Chalet La Clusaz