Dolomites

A harmonious chalet at the foot of the Dolomites that everyone can enjoy !
Dolomites1

The owners had followed and appreciated Angelique’s work and enjoy art, modernity and authenticity so it was natural that they would entrust her with the project for their family chalet.

This project was done during the Covid lockdown when everyone was looking for fresh air and nature, far from the crowds.

This Milanese family chose Madonna di Campiglio, a place they had known for a long time. They wanted a family chalet where they could re-energize themselves and spend time with their children away from the city. In this relaxed, chic cocoon, the embellishments don’t come from a sophisticated decor but rather from the materials chosen that harmonize with the surrounding mountains and continually changing drama of Cima Tosa. Many of the installations were custom-made in wood, iron and stone to extend the space and take advantage of the view. These installations were studied and designed in advance to echo the lines of the chalet’s structure. As soon as one enters the living room, one sees the entire space: the kitchen cleverly separated from the large, square dining table by a glass wall, the living room and bookshelf separated by an open panel filled with books that lets light pass from North to South.

The basement spa and relaxation area welcomes hikers when they return for a moment of conviviality where young and old can meet again joyfully.

Dolomites2
Dolomites3
Dolomites5
Dolomites6
Dolomites7
Dolomites8
Dolomites9
Dolomites10
Dolomites17